Vrijwilligers gezocht!

Join the crew!
SPRING presenteert van 18 t/m 27 mei 2017 een jong, actueel en vernieuwend programma vol voorstellingen, performances en installaties van zowel internationale als lokale (theater)makers en choreografen. Elk jaar zetten ruim 80 mensen zich vrijwillig in voor SPRING. Als vrijwilliger ben je onmisbaar en het visitekaartje voor SPRING. Om ook deze editie tot een succes te maken zijn we opzoek naar jou!

SPRING biedt…
Als vrijwilliger van SPRING bieden we je een echte festivalervaring. Je maakt het festival op een heel andere manier mee dan als bezoeker:
- Je bent onderdeel van de crew
- Je bent betrokken bij de organisatie van het festival
- Je maakt kennis met de internationale festivalwereld en ontmoet veel gelijkgestemden
Naast die festivalervaring bieden wij je ook de mogelijkheid om je te ontwikkelen door trainingen en workshops aan te bieden bij bepaalde vrijwilligersfuncties. Daarnaast zijn er voor vrijwilligers leuke andere extra’s:
- Je ontvangt het enige echte crew-shirt
- Je hebt gratis toegang tot de try-outs, voorstellingen en installaties
- Je krijgt lunch en/of diner afhankelijk van je diensttijden
- Op de laatste zaterdag kun je gratis (+1) naar de Closing Party

Wat vragen we van jou?
Afhankelijk van je functie en beschikbaarheid vragen we je om een aantal diensten voor SPRING te komen werken. Hoe groter jouw investering, hoe meer je ervoor terugkrijgt. De duur van de diensten is afhankelijk van je functie, maar ligt meestal tussen de 4 à 6 uur per dienst. Uiteraard vinden we het belangrijk dat jij je met veel enthousiasme inzet voor het festival.

Aanmelden
De SPRING crew bestaat uit een aantal verschillende teams, waarin je kunt kiezen uit diverse functies. Zo duik je diep in het programma van SPRING als guide, informeer je bezoeker bij de kassa of ondersteun je het productieteam als flexmedewerker. Kijk op hier voor een overzicht en meer info over de functies. Heb je je favoriete functie gevonden? Meld je dan hier aan. Zodra SPRING je aanmelding heeft ontvangen nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies. Uiteraard is dit ook een goed moment om je vragen te stellen. 

Functie met meer verantwoordelijkheid?
SPRING is ook op zoek naar (assistent) locatiemanagers. Dit is een functie met meer verantwoordelijkheid die vraagt om een grotere tijdsinvestering en waarin je veel kunt leren. Interesse? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar vrijwilligers@springutrecht.nl.

Vragen? Die beantwoorden wij graag. Stuur een e-mail naar vrijwilligers@springutrecht.nl of bel +31 (0)30 2332032 en vraag naar Emma of Tessa.